Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

ŠKODA OCTAVIA COMBI 5 jaar op rij « Best Selling Break Of the Year»

Deze prijs wordt toegekend op basis van de resultaten van inschrijvingen geregistreerd bij de DIV en verwerkt in verschillende categorieën door de FEBIAC gedurende het jaar 2021.

Dit is niet de eerste prijs dat dit iconisch model van het merk wint, niet alleen kan hij zich de best verkochte break van België noemen, reeds 5 jaar op een rij, maar bovendien is hij recentelijk ook verkozen geweest tot “VAB-Gezinswagen van het Jaar 2021” binnen zijn categorie.

De SKODA OCTAVIA is niet enkel een stijlvolle gezinswagen met een vernieuwd design, maar biedt bovendien ook veel ruimte, comfort, Simply Clever-tools, een brede scala aan motorisaties en talrijke andere troeven.

De nieuwe Model 3 Performance

De nieuwe Model 3 Performance Zes jaar na de eerste Model 3 Performance lanceren we de nieuwe Model 3 Performance: een sterk gedifferentieerde prestatieuitvoering die

Lees verder »

Nieuwe Mercedes-Benz G 580

De nieuwe Mercedes-Benz G 580 met EQ-technologie Met de nieuwe Mercedes-Benz G 580 met EQ-technologie (energieverbruik gecombineerd: 30,3-27,7 kWh/100 km | CO₂-emissie gecombineerd: 0 g/km

Lees verder »

De smart Concept #5

De smart Concept #5 Met de smart Concept #5 introduceert het merk een middelgroot SUV-concept en zijn ruimste en meest veelzijdige voertuig tot nu toe.

Lees verder »