Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Renault zet er vaart achter met de ARKANA Fast Track

Met dit aanbod kan de klant er zeker van zijn dat zijn nieuwe wagen binnen een termijn van maximaal 30 dagen wordt geleverd.

Deze korte en gegarandeerde leveringstermijn is te danken aan een doordacht industrieel programma en een specifiek distributieproces tot op de uiteindelijke plaats van levering.

Het Fast Track-aanbod is beschikbaar op Renault Arkana, met een specifieke E-Tech engineered full hybrid 145 Fast Track-versie, gebaseerd op de E-Tech engineered-uitvoering, aangevuld met uitrusting zoals metaalkleur, reservewiel en snelweg- & verkeersassistent.

Klanten kunnen kiezen uit 2 koetswerkkleuren: ivoorzwart en metaalgrijs.

Dankzij het E-Tech engineered-design heeft Arkana een stijl die eigen is aan sportieve SUV’s: aerodynamische lamel geïnspireerd op de autosport, gouden details, specifieke Silverstone-velgen met gouden accenten. Achteraan de auto benadrukt de dubbele uitlaat het dynamische karakter van nieuwe Renault Arkana. Vooraan verbetert de C-vormige lichtsignatuur, uitgerust met 100% led-koplampen en -lichten, het zicht in het donker.

Zonder stopcontact of aansluiting wordt de batterij van Arkana E-Tech full hybrid 145 automatisch opgeladen tijdens het rijden dankzij het energierecuperatieve remsysteem. Deze hybride SUV maakt het mogelijk om in de stad tot 80% van de tijd 100% elektrisch te rijden dankzij zijn innovatieve technologie uit de autosport. De rijervaring is stil en comfortabel met een lagere CO2-uitstoot en een brandstofbesparing tot 40% ten opzichte van een vergelijkbare benzinemotor.

Renault Arkana E-Tech engineered full hybrid 145 Fast Track wordt aangeboden vanaf € 39.855 incl. btw .

10 miljoen keer Toyota Yaris

10 miljoen keer Toyota Yaris Van de meervoudig bekroonde en nog steeds populaire Yaris zijn wereldwijd al 10 miljoen stuks verkocht. Het model treedt daarmee toe tot

Lees verder »

Nieuwe Renault Espace

Nieuwe Renault Espace: Renault’s nieuwe SUV met vijf of zeven plaatsen Espace, nog steeds een toonaangevend model Al veertig jaar lang is Espace het toonaangevende

Lees verder »

Polestar 2 BST edition 230

Polestar 2 BST edition 230 Polestar heeft een nieuwe versie van de Polestar 2 toegevoegd aan zijn Polestar Engineered-portfolio – de BST edition 230. Deze

Lees verder »