Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

5-sterrenhotel: RENAULT Hippie Caviar Motel

HIPPIE_CAVIAR_MOTEL (1)

Vorig jaar stelde Renault de showcar Hippie Caviar Hotel voor, op basis van Trafic, om tegemoet te komen aan het groeiende verlangen naar uitstapjes en genieten van de natuur in een idyllische omgeving met alle comfort en diensten van een 5-sterrenhotel.

Om in die behoefte te voorzien, werd in juli Nieuwe Renault Trafic SpaceNomad gelanceerd, de eerste ingerichte versie die rechtstreeks beschikbaar is uit de catalogus.

Nu presenteert Renault de tweede akte van zijn productstrategie voor vrijetijdsvoertuigen met zijn nieuwe showcar Hippie Caviar Motel.

Deze ingerichte bestelwagen, op basis van Nieuwe Kangoo L2 E-Tech Electric, is een flexibel en dynamisch toevluchtsoord voor avonturiers en sportievelingen die op zoek zijn naar open ruimtes en sensaties.

Hippie Caviar Motel is opgevat als een basiskamp dat met zijn rijbereik van 285 km1 gemakkelijk van de ene locatie naar de andere geraakt. Hij heeft slechts 30 minuten nodig om weer op te laden tot een rijbereik van 170 km1.

Verscheidene uitgekiende opbergvakken maken het mogelijk om sportuitrusting in en buiten de wagen op te bergen.

De rails op het dak maken het transport van ski’s mogelijk, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor een groot panoramisch dak om van de sterren te genieten zodra de bank is omgevormd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

Deze showcar sluit perfect aan bij de strategie van Renault om zijn koolstofuitstoot over de hele levenscyclus van de wagen te beperken dankzij de rekken en vloer in kurk, gerecycleerde banden en zijn 100% elektrische motor.

Hippie Caviar Motel is op 19 september te zien op IAA Transportation in Hannover. 

 

1: Gegevens onder voorbehoud van homologatie

Speciale serie Fiat Pandina

Speciale serie Fiat Pandina Vandaag heeft FIAT de nieuwe speciale serie Fiat Pandina gepresenteerd. De presentatiedatum van 29 februari is een eerbetoon aan de historische

Lees verder »

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC, HET NIEUWE GEZICHT VAN DE ELEKTRISCHE REVOLUTIE Wat is er beter dan een pop-icoon om de elektrische auto in Europa populairder

Lees verder »

Update voor Audi Q2

Update voor Audi Q2 Moderner, groter, digitaler: de Audi Q2-modellen krijgen midden 2024 een aanzienlijke upgrade. Het infotainmentsysteem voor de compacte SUV krijgt een uitgebreide

Lees verder »