Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

5-sterrenhotel: RENAULT Hippie Caviar Motel

HIPPIE_CAVIAR_MOTEL (1)

Vorig jaar stelde Renault de showcar Hippie Caviar Hotel voor, op basis van Trafic, om tegemoet te komen aan het groeiende verlangen naar uitstapjes en genieten van de natuur in een idyllische omgeving met alle comfort en diensten van een 5-sterrenhotel.

Om in die behoefte te voorzien, werd in juli Nieuwe Renault Trafic SpaceNomad gelanceerd, de eerste ingerichte versie die rechtstreeks beschikbaar is uit de catalogus.

Nu presenteert Renault de tweede akte van zijn productstrategie voor vrijetijdsvoertuigen met zijn nieuwe showcar Hippie Caviar Motel.

Deze ingerichte bestelwagen, op basis van Nieuwe Kangoo L2 E-Tech Electric, is een flexibel en dynamisch toevluchtsoord voor avonturiers en sportievelingen die op zoek zijn naar open ruimtes en sensaties.

Hippie Caviar Motel is opgevat als een basiskamp dat met zijn rijbereik van 285 km1 gemakkelijk van de ene locatie naar de andere geraakt. Hij heeft slechts 30 minuten nodig om weer op te laden tot een rijbereik van 170 km1.

Verscheidene uitgekiende opbergvakken maken het mogelijk om sportuitrusting in en buiten de wagen op te bergen.

De rails op het dak maken het transport van ski’s mogelijk, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor een groot panoramisch dak om van de sterren te genieten zodra de bank is omgevormd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

Deze showcar sluit perfect aan bij de strategie van Renault om zijn koolstofuitstoot over de hele levenscyclus van de wagen te beperken dankzij de rekken en vloer in kurk, gerecycleerde banden en zijn 100% elektrische motor.

Hippie Caviar Motel is op 19 september te zien op IAA Transportation in Hannover. 

 

1: Gegevens onder voorbehoud van homologatie

Toyota BZ4X Style FWD

Toyota BZ4X Style FWD Deze keer testen we de nieuwe Toyota BZ4X Style FWD. Qua looks een beetje een buitenbeentje. Ik zag hem al op

Lees verder »

De nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan Lancering van nieuwe Tiguan-generatie met vooruitstrevende technologieën en charismatisch design Nieuwe evolutiefase van plug-inhybride aandrijvingen maakt een elektrisch rijbereik van ongeveer

Lees verder »

Abarth 500e

Abarth 500e Met de mooie slogan, “More Abarth than EVer” kregen we op 22 november 2022 de nieuwe elecktrische reïncarnatie van de Abarth voorgeschoteld. De

Lees verder »

Nieuwe Peugeot E-3008

Nieuwe Peugeot E-3008 De Peugeot E-3008 is het eerste model dat gebruik maakt van het gloednieuwe STLA Medium-platform van Stellantis. Dit innovatieve platform is ontworpen

Lees verder »