Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

5-sterrenhotel: RENAULT Hippie Caviar Motel

HIPPIE_CAVIAR_MOTEL (1)

Vorig jaar stelde Renault de showcar Hippie Caviar Hotel voor, op basis van Trafic, om tegemoet te komen aan het groeiende verlangen naar uitstapjes en genieten van de natuur in een idyllische omgeving met alle comfort en diensten van een 5-sterrenhotel.

Om in die behoefte te voorzien, werd in juli Nieuwe Renault Trafic SpaceNomad gelanceerd, de eerste ingerichte versie die rechtstreeks beschikbaar is uit de catalogus.

Nu presenteert Renault de tweede akte van zijn productstrategie voor vrijetijdsvoertuigen met zijn nieuwe showcar Hippie Caviar Motel.

Deze ingerichte bestelwagen, op basis van Nieuwe Kangoo L2 E-Tech Electric, is een flexibel en dynamisch toevluchtsoord voor avonturiers en sportievelingen die op zoek zijn naar open ruimtes en sensaties.

Hippie Caviar Motel is opgevat als een basiskamp dat met zijn rijbereik van 285 km1 gemakkelijk van de ene locatie naar de andere geraakt. Hij heeft slechts 30 minuten nodig om weer op te laden tot een rijbereik van 170 km1.

Verscheidene uitgekiende opbergvakken maken het mogelijk om sportuitrusting in en buiten de wagen op te bergen.

De rails op het dak maken het transport van ski’s mogelijk, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor een groot panoramisch dak om van de sterren te genieten zodra de bank is omgevormd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

Deze showcar sluit perfect aan bij de strategie van Renault om zijn koolstofuitstoot over de hele levenscyclus van de wagen te beperken dankzij de rekken en vloer in kurk, gerecycleerde banden en zijn 100% elektrische motor.

Hippie Caviar Motel is op 19 september te zien op IAA Transportation in Hannover. 

 

1: Gegevens onder voorbehoud van homologatie

De Fiat Grande Panda

De Fiat Grande Panda FIAT is een van de oudste autofabrikanten ter wereld en kent een rijke geschiedenis met bijzondere prestaties en records. Het merk

Lees verder »

Hongqi EH7

Hongqi EH7 Hongqi, het prestigieuze automerk dat exclusief verkrijgbaar is bij Hedin Automotive, brengt dit najaar de EH7 sedan naar België. De volledig elektrische EH7

Lees verder »