Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

5-sterrenhotel: RENAULT Hippie Caviar Motel

HIPPIE_CAVIAR_MOTEL (1)

Vorig jaar stelde Renault de showcar Hippie Caviar Hotel voor, op basis van Trafic, om tegemoet te komen aan het groeiende verlangen naar uitstapjes en genieten van de natuur in een idyllische omgeving met alle comfort en diensten van een 5-sterrenhotel.

Om in die behoefte te voorzien, werd in juli Nieuwe Renault Trafic SpaceNomad gelanceerd, de eerste ingerichte versie die rechtstreeks beschikbaar is uit de catalogus.

Nu presenteert Renault de tweede akte van zijn productstrategie voor vrijetijdsvoertuigen met zijn nieuwe showcar Hippie Caviar Motel.

Deze ingerichte bestelwagen, op basis van Nieuwe Kangoo L2 E-Tech Electric, is een flexibel en dynamisch toevluchtsoord voor avonturiers en sportievelingen die op zoek zijn naar open ruimtes en sensaties.

Hippie Caviar Motel is opgevat als een basiskamp dat met zijn rijbereik van 285 km1 gemakkelijk van de ene locatie naar de andere geraakt. Hij heeft slechts 30 minuten nodig om weer op te laden tot een rijbereik van 170 km1.

Verscheidene uitgekiende opbergvakken maken het mogelijk om sportuitrusting in en buiten de wagen op te bergen.

De rails op het dak maken het transport van ski’s mogelijk, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor een groot panoramisch dak om van de sterren te genieten zodra de bank is omgevormd tot een comfortabel eenpersoonsbed.

Deze showcar sluit perfect aan bij de strategie van Renault om zijn koolstofuitstoot over de hele levenscyclus van de wagen te beperken dankzij de rekken en vloer in kurk, gerecycleerde banden en zijn 100% elektrische motor.

Hippie Caviar Motel is op 19 september te zien op IAA Transportation in Hannover. 

 

1: Gegevens onder voorbehoud van homologatie

Mazda CX-60 PHEV

Eerste test: Mazda CX-60 PHEV Eerder dit jaar lanceerde Mazda hun nieuwste aanwinst, de Mazda CX-60. De eerste wagen van 2 die aan de top

Lees verder »

CITROËN MY AMI TONIC

CITROËN MY AMI TONIC My Ami Tonic is voorzien van energieke en sprankelende grafische elementen om een ander facet van het karakter van de Ami

Lees verder »

Lexus NX 450h+

Lexus NX 450h+ De Lexus NX kent zijn oorsprong in het jaar 2014, nadien kwam hij in een benzine en hybride-uitvoering op de markt en

Lees verder »

FIAT 500X Hybrid

FIAT 500X Hybrid FIAT heeft onlangs de nieuwe 500X Hybrid (en Tipo Hybrid) geïntroduceerd, waarmee de elektrificatie van zijn gamma is voltooid. Dit programma begon

Lees verder »