Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Het nieuwe Abarth gamma

Uw nieuwe, spannende en exclusieve Abarth configureren was nog nooit zo eenvoudig dankzij de nieuweintuïtieve en innovatieve klantenervaring van het merk. Het nieuwe Abarth-gamma is gestroomlijnd volgensde strategie van “eenvoud en klanttevredenheid“.

Het kost slechts enkele minuten om uw eigen Abarth op maat te maken, als ware het een Italiaans maatpak, volgens uw persoonlijke behoeften en smaak.

U kunt uw niveau van adrenaline kiezen met een Abarth 595 165PK of een Abarth 695 180PK. Beide versiesbieden opwindende prestaties, een brullend uitlaatsysteem, een oneerbiedige en speelse maar gedurfdestyling en natuurlijk rijplezier. U kunt dan kiezen uit twee ‘spirits’, Turismo of Competizione, die beschikbaar zijn voor beide aandrijflijnen en in de versies Berline of Cabrio.

Concreet is de Turismo gekoppeld aan de waarden van stijl en comfort die typisch zijn voor de ItaliaanseGranturismo en dus gericht op klanten die graag opvallen en die van de stad houden maar toch gedurfdwillen leven. Hij is uitgerust met zwart lederen stoelen, 17″ Turismo lichtmetalen velgen en de Turismo badge. Anderzijds is de Competizione ontworpen voor hardcore prestatieen sportliefhebbers en voor wie op de weg op dezelfde manier van de rijervaring wil genieten als op het circuit. Kortom, deze ziel is opgedragenaan hen die nooit opgeven om van een reis een buitengewone ervaring te maken. Hij biedt Sabelt Carbon stoelen, 17″ Competizione lichtmetalen velgen en de Competizione badge.

Zodra u deze opwindende eerste stap hebt gezet, kunt u vervolgens uw eigen gepersonaliseerde versiesconfigureren met twee iconische packs. Deze doen onmiddellijk denken aan de legendarische Scorpio tuning kits die in de jaren 1960 standaard voertuigen omvormden tot onverslaanbare racewagens.

Beide packs weerspiegelen de kernwaarden van het merk: prestaties en stijl:

– Tech: ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar hi-tech uitrusting, met een 7″ Navi en Clima auto.

– Comfort: ontworpen voor wie op zoek is naar premium uitrusting om bij elke gelegenheid op te vallen, met een Beats-audiosysteem en xenonkoplampen.

Tot slot kunt u uw favoriete gedurfde kleur kiezen om de configuratie van uw nieuwe Abarth compleet temaken. Voor zijn debuut is de nieuwe ‘Orange Racing’-kleurstelling gecreëerd uit een combinatie van de iconische kleuren van het merk, geel en rood. Het is het symbool van de Abarth badge en vertegenwoordigtde kleuren die de Scorpio legendarisch hebben gemaakt. Kortom, het is de kleur van alle Abarth instincten.

Deze gedurfde, opvallende kleur, waarvan de naam doet denken aan de racewereld, herinnert aan de historische band tussen het merk en de Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth limited edition in Orange Racing 255 kleurstelling.

Eerste tests 911 Hybrid

Eerste tests 911 Hybrid Ontwikkeling van de eerste 911 met hybride aandrijving succesvol afgerond. Uitgebreide tests in het stadsverkeer, op landwegen en op het circuit

Lees verder »

De nieuwe Volkswagen California

De nieuwe Volkswagen California De California is dé iconische camper. Na meer dan 280.000 exemplaren van deze bestseller te hebben gebouwd presenteert Volkswagen Commercial Vehicles

Lees verder »

De nieuwe Lancia Ypsilon

De nieuwe Lancia Ypsilon Na de officiële presentatie van de NIEUWE LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA in februari, is dit opnieuw een belangrijke dag in

Lees verder »