Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

DE EXCLUSIEVE CITROËN MY AMI BUGGY IS DIT WEEKEND TE ZIEN IN KNOKKE.

In de marge van de activiteiten die dit weekend plaatsvinden in de mondaine badplaats Knokke (Zoute Grand Prix, van 6 tot 9 oktober), zal de exclusieve Citroën My Ami Buggy, na een korte halte in Brugge begin deze week, zijn opwachting maken op de Belgische wegen, tot grote vreugde van de ‘carspotters’ die altijd op zoek zijn naar originele beelden. 

Slechts 50 exemplaren van de My Ami Buggy werden op 21 juni te koop aangeboden (uitsluitend voor de Franse markt) via een online verkoopservaring. In 17 minuten en 28 seconden waren ze allemaal uitverkocht. 

Het enthousiasme voor het avontuurlijke karakter van het oorspronkelijke concept dat in december 2021 werd voorgesteld, bracht Citroën ertoe een zeer beperkte serie van 50 exemplaren te produceren om aan de zeer grote vraag van het publiek te voldoen. Bijna 1.800 mensen hebben hun wens geuit om deze exclusieve versie van de Ami te kopen. Het overweldigende succes van deze beperkte serie van 50 My Ami Buggy’s is een sterk signaal van de belangstelling van het publiek voor exclusieve versies van dit compacte mobiliteitsobject. 

My Ami Buggy met zijn avontuurlijke look belichaamt bewegingsvrijheid en vakantiegevoel met zijn open interieur. Weg zijn de deuren, die zijn vervangen door metalen buisdeuren. Ook het dak is verdwenen ten gunste van een afneembaar doek om optimaal van de buitenlucht te profiteren.  

Het is moeilijk om zijn avontuurlijke stijl te missen met zijn nieuwe Khaki carrosserie, zijn specifieke laterale beschermingsstrips en goudkleurige wielen. Het is ook moeilijk de gele accessoires niet te weerstaan die zorgen voor een extra energieke en dynamische look. 

Afspraak dit weekend, op zaterdag 8 oktober, wanneer de My Ami Buggy zijn niet onopgemerkte opwachting zal maken in de stad Knokke.

Speciale serie Fiat Pandina

Speciale serie Fiat Pandina Vandaag heeft FIAT de nieuwe speciale serie Fiat Pandina gepresenteerd. De presentatiedatum van 29 februari is een eerbetoon aan de historische

Lees verder »

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC, HET NIEUWE GEZICHT VAN DE ELEKTRISCHE REVOLUTIE Wat is er beter dan een pop-icoon om de elektrische auto in Europa populairder

Lees verder »

Update voor Audi Q2

Update voor Audi Q2 Moderner, groter, digitaler: de Audi Q2-modellen krijgen midden 2024 een aanzienlijke upgrade. Het infotainmentsysteem voor de compacte SUV krijgt een uitgebreide

Lees verder »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp