Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

DE EXCLUSIEVE CITROËN MY AMI BUGGY IS DIT WEEKEND TE ZIEN IN KNOKKE.

In de marge van de activiteiten die dit weekend plaatsvinden in de mondaine badplaats Knokke (Zoute Grand Prix, van 6 tot 9 oktober), zal de exclusieve Citroën My Ami Buggy, na een korte halte in Brugge begin deze week, zijn opwachting maken op de Belgische wegen, tot grote vreugde van de ‘carspotters’ die altijd op zoek zijn naar originele beelden. 

Slechts 50 exemplaren van de My Ami Buggy werden op 21 juni te koop aangeboden (uitsluitend voor de Franse markt) via een online verkoopservaring. In 17 minuten en 28 seconden waren ze allemaal uitverkocht. 

Het enthousiasme voor het avontuurlijke karakter van het oorspronkelijke concept dat in december 2021 werd voorgesteld, bracht Citroën ertoe een zeer beperkte serie van 50 exemplaren te produceren om aan de zeer grote vraag van het publiek te voldoen. Bijna 1.800 mensen hebben hun wens geuit om deze exclusieve versie van de Ami te kopen. Het overweldigende succes van deze beperkte serie van 50 My Ami Buggy’s is een sterk signaal van de belangstelling van het publiek voor exclusieve versies van dit compacte mobiliteitsobject. 

My Ami Buggy met zijn avontuurlijke look belichaamt bewegingsvrijheid en vakantiegevoel met zijn open interieur. Weg zijn de deuren, die zijn vervangen door metalen buisdeuren. Ook het dak is verdwenen ten gunste van een afneembaar doek om optimaal van de buitenlucht te profiteren.  

Het is moeilijk om zijn avontuurlijke stijl te missen met zijn nieuwe Khaki carrosserie, zijn specifieke laterale beschermingsstrips en goudkleurige wielen. Het is ook moeilijk de gele accessoires niet te weerstaan die zorgen voor een extra energieke en dynamische look. 

Afspraak dit weekend, op zaterdag 8 oktober, wanneer de My Ami Buggy zijn niet onopgemerkte opwachting zal maken in de stad Knokke.

De nieuwe Audi A5-modellen

De nieuwe Audi A5-modellen Met de nieuwe A5-familie begint Audi aan het volgende hoofdstuk van zijn succesvolle geschiedenis in het middenklassesegment. De nieuwe Audi A5-familie

Lees verder »

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX Het ID.Buzz is een wereldwijd uniek elektrisch voertuig – een designicoon en een allround talent tegelijk. Volkswagen Bedrijfsvoertuigen breidt en

Lees verder »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp