Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Renault integreert als eerste Waze in infotainment

  • Waze is een navigatie-app die door veel automobilisten wordt gebruikt, met in Frankrijk alleen al 20 miljoen actieve gebruikers per maand.
  • Waze wordt voortaan geïntegreerd in Nieuwe Renault Austral en Renault Mégane E-Tech electric, als deze zijn uitgerust met het OpenR-scherm en het multimediasysteem OpenR Link met Google. 
  • Zo krijgen bestuurders als wereldprimeur, rechtstreeks op het verticale 12”- scherm toegang tot alle functies van Waze, zonder dat ze daarvoor hun smartphone nodig hebben, en genieten ze van een nieuwe intuïtieve, meeslepende, geconnecteerde en veiligere rijervaring.

Dezelfde Waze, alleen groter!

Renault wordt het eerste automerk dat de Waze-app rechtstreeks aanbiedt in het multimediasysteem van de wagen. Door Waze rechtstreeks te integreren in het multimediasysteem OpenR Link met Google-integratie, waardoor het wordt weergegeven op het verticale 12”-scherm van Nieuwe Austral en Mégane E-Tech electric, bieden we bestuurders meer comfort en veiligheid. Ze krijgen namelijk op ooghoogte toegang tot realtime verkeersinformatie, favoriete routes en opgeslagen bestemmingen, en dat zonder gebruik te maken van hun smartphone. De overige voertuigfuncties en muziek blijven steeds toegankelijk, zelfs als Waze is ingeschakeld. Over uw smartphone of USB-kabel hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken! Deze nieuwe Waze-ervaring is in Europese landen beschikbaar voor alle klanten van Nieuwe Austral en Mégane E-Tech electric, op voorwaarde dat ze zijn uitgerust met het OpenR-scherm en de OpenR Link-interface met Google.

Toegang tot de app

Klanten kunnen de Waze-app voor OpenR Link gemakkelijk downloaden en installeren, hetzij rechtstreeks in Google Play via de OpenR Link-interface in hun wagen, hetzij via hun mobiele My Renault-app. Daarna kan de klant een Waze-account aanmaken of een bestaand Wazeaccount gebruiken om veilig en gratis te navigeren.

De nieuwe Audi A5-modellen

De nieuwe Audi A5-modellen Met de nieuwe A5-familie begint Audi aan het volgende hoofdstuk van zijn succesvolle geschiedenis in het middenklassesegment. De nieuwe Audi A5-familie

Lees verder »

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX Het ID.Buzz is een wereldwijd uniek elektrisch voertuig – een designicoon en een allround talent tegelijk. Volkswagen Bedrijfsvoertuigen breidt en

Lees verder »