Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

De nieuwe Peugeot E-308 first edition nu online te bestellen

De nieuwe PEUGEOT 308 met hybride- en verbrandingsmotor staat in België en het Groothertogdom Luxemburg op het verkooppodium in het C-berline segment. Hij kan nu ook online besteld worden in een specifieke lanceringsversie met een 100% elektrische motor: de nieuwe PEUGEOT E-308 FIRST EDITION.

 De PEUGEOT E-308 FIRST EDITION wordt aangedreven door een volledig nieuwe elektrische motor met een vermogen van 115 kW (156 pk) en een rijbereik tot 411 km (WLTP gecombineerde cyclus), afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Een compromisloos antwoord, perfect aangepast aan de noden van de klanten in dit segment: de unieke look van de 308 wordt gecombineerd met het rijplezier dat kenmerkend is voor elke PEUGEOT en met een toonaangevende efficiëntie.

 De PEUGEOT E-308 FIRST EDITION, die gebouwd wordt is het Franse Mulhouse, biedt het beste aan zijn nieuwe eigenaar: design, technologie, efficiëntie samen met de exclusiviteit die het Electric Pack biedt!

 De PEUGEOT E-308 FIRST EDITION is exclusief online beschikbaar via de PEUGEOT STORE website https://store.peugeot.be/nl/ voor particuliere klanten aan de prijs van 46.150€ BTW incl. (BE) of 44.242,98€ BTW incl. (LUX). De klant profiteert bovendien van een gratis Electric Pack ter waarde van 3.300€ (BE) of 3.165€ (LUX) BTW incl.