Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Nissan verlaagt prijs Ariya

Nissan verlaagt de prijzen van de iconische elektrische crossover Nissan Ariya. De nieuwe prijzen houden een prijsverlaging in tot €5.200, met een nieuwe vanafprijs voor het instapmodel Ariya Engage 63 kWh vanaf €48.400. Belgische klanten kiezen grotendeels voor de Ariya 87 kWh, die maar liefst €5.200 in prijs daalt en nu beschikbaar is vanaf €53.400.

De Nissan Ariya arriveerde in de zomer van 2022 in de showrooms in België. Er was grote belangstelling van zowel dealers, klanten als de media, en vele klanten ondertekenden onmiddellijk een contract, alsook in de daaropvolgende maanden. De klanten benadrukken vooral het design, de kwaliteitsbeleving, het interieur en de rijervaring van de Nissan Ariya als de belangrijkste voordelen – evenals de actieradius tot 536 km en niet in de laatste plaats dat de auto enorm stil en comfortabel is. 

“We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we een verbeterde leveringssituatie hebben en tegelijkertijd de prijzen van de Ariya kunnen verlagen, zodat meer mensen de kans krijgen om deze nieuwe en gerenommeerde 100% elektrische crossover te overwegen. We hopen en geloven dat onze nieuwe en zeer concurrerende prijzen succesvol zullen zijn op de markt,” aldus Jérôme Saigot Managing Director Nissan Benelux.

De nieuwe prijzen houden een prijsverlaging in van €3.700 (voor de 63 kWh versies) tot €5.200 (voor de 87 kWh versies).

De vanafprijs wordt met €3.700 verlaagd voor het instapmodel Ariya Engage 63 kWh, dat verkrijgbaar is vanaf €48.400. De volgende versie met meer uitrusting, de Advance 63 kWh, is er vanaf €52.400. De populaire Ariya met 87 kWh accupakket is er vanaf €53.400.

Onlangs heeft Nissan ook een topversie gelanceerd, de Evolve+, met meer nadruk op prestaties. Dit model heeft 396 pk, doet 0-100 km/u in 5,1 seconden en heeft een WLTP actieradius van 498 km. De prijs van deze versie is €69.900 met volledige uitrusting.
De leveringssituatie is verbeterd en de meeste uitrustingsmodellen zijn beschikbaar voor snelle levering voor de winter. Als u echter een bestelling op maat van de fabriek wilt maken, moet u rekening houden met enige levertijd.  We raden klanten aan contact op te nemen met hun dichtstbijzijnde Nissan-dealer voor meer informatie of een kijkje te nemen op de website Nissan.be.

De nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan Lancering van nieuwe Tiguan-generatie met vooruitstrevende technologieën en charismatisch design Nieuwe evolutiefase van plug-inhybride aandrijvingen maakt een elektrisch rijbereik van ongeveer

Lees verder »

Abarth 500e

Abarth 500e Met de mooie slogan, “More Abarth than EVer” kregen we op 22 november 2022 de nieuwe elecktrische reïncarnatie van de Abarth voorgeschoteld. De

Lees verder »

Nieuwe Peugeot E-3008

Nieuwe Peugeot E-3008 De Peugeot E-3008 is het eerste model dat gebruik maakt van het gloednieuwe STLA Medium-platform van Stellantis. Dit innovatieve platform is ontworpen

Lees verder »

Renault onthult Grand Kangoo

Renault onthult Grand Kangoo Nieuwe Grand Kangoo neemt de praktische aspecten en veiligheidsuitrusting van Kangoo over, en voegt er een extra dosis moduleerbaarheid en interieurruimte

Lees verder »