Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Nissan verlaagt prijs Ariya

Nissan verlaagt de prijzen van de iconische elektrische crossover Nissan Ariya. De nieuwe prijzen houden een prijsverlaging in tot €5.200, met een nieuwe vanafprijs voor het instapmodel Ariya Engage 63 kWh vanaf €48.400. Belgische klanten kiezen grotendeels voor de Ariya 87 kWh, die maar liefst €5.200 in prijs daalt en nu beschikbaar is vanaf €53.400.

De Nissan Ariya arriveerde in de zomer van 2022 in de showrooms in België. Er was grote belangstelling van zowel dealers, klanten als de media, en vele klanten ondertekenden onmiddellijk een contract, alsook in de daaropvolgende maanden. De klanten benadrukken vooral het design, de kwaliteitsbeleving, het interieur en de rijervaring van de Nissan Ariya als de belangrijkste voordelen – evenals de actieradius tot 536 km en niet in de laatste plaats dat de auto enorm stil en comfortabel is. 

“We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we een verbeterde leveringssituatie hebben en tegelijkertijd de prijzen van de Ariya kunnen verlagen, zodat meer mensen de kans krijgen om deze nieuwe en gerenommeerde 100% elektrische crossover te overwegen. We hopen en geloven dat onze nieuwe en zeer concurrerende prijzen succesvol zullen zijn op de markt,” aldus Jérôme Saigot Managing Director Nissan Benelux.

De nieuwe prijzen houden een prijsverlaging in van €3.700 (voor de 63 kWh versies) tot €5.200 (voor de 87 kWh versies).

De vanafprijs wordt met €3.700 verlaagd voor het instapmodel Ariya Engage 63 kWh, dat verkrijgbaar is vanaf €48.400. De volgende versie met meer uitrusting, de Advance 63 kWh, is er vanaf €52.400. De populaire Ariya met 87 kWh accupakket is er vanaf €53.400.

Onlangs heeft Nissan ook een topversie gelanceerd, de Evolve+, met meer nadruk op prestaties. Dit model heeft 396 pk, doet 0-100 km/u in 5,1 seconden en heeft een WLTP actieradius van 498 km. De prijs van deze versie is €69.900 met volledige uitrusting.
De leveringssituatie is verbeterd en de meeste uitrustingsmodellen zijn beschikbaar voor snelle levering voor de winter. Als u echter een bestelling op maat van de fabriek wilt maken, moet u rekening houden met enige levertijd.  We raden klanten aan contact op te nemen met hun dichtstbijzijnde Nissan-dealer voor meer informatie of een kijkje te nemen op de website Nissan.be.

Speciale serie Fiat Pandina

Speciale serie Fiat Pandina Vandaag heeft FIAT de nieuwe speciale serie Fiat Pandina gepresenteerd. De presentatiedatum van 29 februari is een eerbetoon aan de historische

Lees verder »

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC, HET NIEUWE GEZICHT VAN DE ELEKTRISCHE REVOLUTIE Wat is er beter dan een pop-icoon om de elektrische auto in Europa populairder

Lees verder »

Update voor Audi Q2

Update voor Audi Q2 Moderner, groter, digitaler: de Audi Q2-modellen krijgen midden 2024 een aanzienlijke upgrade. Het infotainmentsysteem voor de compacte SUV krijgt een uitgebreide

Lees verder »