Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

JAGUAR INTRODUCEERT 5 JAAR GARANTIE

Jaguar biedt in België sinds oktober 2021 standaard vijf jaar garantie op zijn volledige modelgamma, inclusief de zuiver elektrische Jaguar I-PACE en alle mild en plug-in hybrids.

Met deze beslissing is Jaguar de eerste prestigeconstructeur die zijn garantieperiode verlengt tot na de standaardperiode van drie jaar. Gedurende vijf jaar of 150.000 kilometer, naargelang wat zich het eerst voordoet, zal Jaguar productiefouten volledig gratis verhelpen (onderdelen en werkuren) door defecte onderdelen te herstellen, of te vervangen naargelang de garantievoorschriften. Met de slimme combinatie van InControl Remote – dat de pechverhelping optimaliseert en automatische noodoproepen omvat – en de mogelijkheid om van overal te communiceren met uw wagen, kunt u bovendien kritieke situaties heel wat gemakkelijker het hoofd bieden.

De Reimagine-strategie van Jaguar Land Rover plaatst een modern luxegamma en de klantervaring centraal. Door vijf jaar garantie te bieden op alle nieuwe Jaguars zet het merk een belangrijke stap in de richting van een uitmuntende service-ervaring, die Jaguar-klanten meer gemoedsrust zal geven gedurende de hele periode dat zij eigenaar zijn van hun wagen.

De uitgebreide garantie van Jaguar betekent vijf jaar vrijheid en sereniteit voor zowel eigenaars als wagenparken en particuliere gebruikers. Ze biedt transparante service- en gebruikskosten en maakt het waardeaanbod van een al aantrekkelijk productgamma nog sterker.

Jaguar verwacht dat de nieuwe vijfjarige garantie een positieve impact zal hebben op de restwaarde van elke wagen in het gamma. Ook dat is goed nieuws voor klanten, aangezien de hoge restwaarde zich uiteindelijk vertaalt in lagere maandelijkse leasetarieven.

Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting bij Autovista Group: ​ “De garantieverlenging voor nieuwe wagens bevestigt Jaguars vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn wagens en heeft het potentieel om de doorverkoopwaarden van Jaguar met 2 procent te verhogen. Bovendien ziet Autovista Group klantvoordelen in de hogere zekerheid en voorspelbaarheid van de gebruikskosten omdat alle of minstens de meeste onderdelen gedekt zijn.”

Dmitry Kolchanov, Regional Director Europe bij Jaguar Land Rover: “Met de introductie van een nieuwe vijfjarige garantie voor Jaguar in heel Europa bewijzen we eens te meer ons engagement voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en onze focus op een uitmuntende klantenservice. Onze toekomstvisie op moderne luxe is volledig klantgericht, wat extra gemoedsrust zou moeten betekenen voor iedereen die een Jaguar overweegt.”

Trouwe klanten verdienen meer

In België wordt elke Jaguar standaard geleverd met drie jaar Jaguar Assistance pechhulp. Om de klantbeleving nog verder te verbeteren, biedt Jaguar nu de mogelijkheid om Jaguar Assistance elk jaar gratis met een jaar te verlengen. Het enige dat de Jaguar rijder daarvoor hoeft te doen is elk jaar een onderhoudsbeurt en een Zomer- of Wintercheck uit te laten voeren bij een erkende Jaguar verdeler, en daarbij de eventuele reparatie-adviezen op te volgen. Zo kunnen Jaguar rijders onbeperkt blijven profiteren van Jaguar Assistance. Ook wanneer Jaguars elders in onderhoud zijn geweest en eigenaren brengen hun wagen weer bij een erkende Jaguar verdeler voor een onderhoudsbeurt, dan profiteert men vanaf dat moment weer van Jaguar Assistance voor een periode van 1 jaar. Daardoor kan de eigenaar bovendien besparen op de kosten van een andere pechhulp.

Daarnaast zijn Jaguar rijders met voortgezet onderhoud bij een officiële dealer ervan verzekerd dat de wagen exact volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden, dat alleen originele Jaguar onderdelen worden toegepast en dat alleen deskundige, door Jaguargetrainde technici aan de wagen werken.

Bovendien zal Jaguar binnenkort een nieuw Jaguar Care- of Jaguar Care+-pakket aanbieden, met extra klantvriendelijke voordelen zoals gratis vervanging van motorolie en filters en toekomstbestendige prijzen.

De nieuwe Audi A5-modellen

De nieuwe Audi A5-modellen Met de nieuwe A5-familie begint Audi aan het volgende hoofdstuk van zijn succesvolle geschiedenis in het middenklassesegment. De nieuwe Audi A5-familie

Lees verder »

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX

ID.Buzz Lange wielbasis & GTX Het ID.Buzz is een wereldwijd uniek elektrisch voertuig – een designicoon en een allround talent tegelijk. Volkswagen Bedrijfsvoertuigen breidt en

Lees verder »