Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

De nieuwe Alfa Romeo MILANO

  1. Welkom MILANO, de nieuwe compacte auto die de sportiviteit van Alfa Romeo terugbrengt in het grootste segment van de Europese markt. Een symbolisch ‘welkom terug’ voor fans van de Giulietta en MiTo, en een warm welkom voor een nieuwe generatie Alfisti-liefhebbers.
  2. MILANO herdefinieert de schoonheidscriteria in dit segment met Italiaans design van het Alfa Romeo Centro Stile in Turijn: een emotionele band op het eerste gezicht, gebaseerd op een herinterpretatie van de typische stijlkenmerken van het merk.
  3. De beste rijdynamiek in zijn klasse. MILANO brengt het typische rijplezier van Alfa Romeo naar het compacte segment, dankzij specifieke technische oplossingen die het resultaat zijn van een ontwikkelingsproces dat werd gecoördineerd door hetzelfde team dat de Giulia GTA ontwierp.
  4. Toonaangevend comfort en praktische bruikbaarheid, zoals blijkt uit de grootste kofferbak onder de premium concurrenten (400 L) en de Alfa Romeo Cable Organizer-oplossing.
  5. De MILANO “ELETTRICA”, met een 54 kWh batterij, is verkrijgbaar in twee vermogensvarianten: 156 pk en het topmodel VELOCE met 240 pk.
  6. De MILANO ELETTRICA biedt een actieradius van meer dan 410 km dankzij de uitstekende aerodynamische prestaties van het ‘Code Tronca’ (afgeknotte start) ontwerp en het laagste gewicht onder de premium compacte auto’s.
  7. MILANO VELOCE is het toppunt van sportiviteit bij Alfa Romeo: mechanisch zelfblokkerend differentieel, de meest directe stuurverhouding in zijn klasse, verbreed wielspoor met specifieke stabilisatorstangen voor en achter, sportophanging en -remsysteem, 20 duims velgen.
  8. MILANO is “IBRIDA,” met 136 pk 48-V Hybrid VGT (Variable Geometry Turbo), de enige auto in de compacte premiumklasse die ook de Q4-variant met vierwielaandrijving en geautomatiseerd asmanagement voor achterwielaandrijving aanbiedt.
  9. Er kunnen nu bestellingen worden geplaatst voor de “MILANO SPECIALE” lanceringseditie, verkrijgbaar in zowel elektrische als hybride versies, met het exclusieve commerciële aanbod “Be Charged, Anywhere, Anytime”.
  10. “Be Charged, Anywhere, Anytime,” de elektrische auto op de Alfa Romeo manier: geruststellend en eenvoudig, het ondersteunt de klant in hun dagelijkse rijervaring. MILANO ELETTRICA SPECIALE is uitgerust met een exclusief connected navigatiesysteem (EV Routing) voor toegang tot meer dan 600.000 oplaadstations, het grootste oplaadnetwerk in Europa, de exclusieve Free2move oplaad E-Card en standaard een wallbox.