Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Citroën C3 is met 9128 stuks best verkochte in België in 2021

Met 9.128 geregistreerde eenheden in België in 2021 is de Citroën C3 de populairste auto in het Koninkrijk. Geprezen om zijn compacte afmetingen, die hem gemakkelijk bruikbaar maken in de stad, zijn hoogstaand rijcomfort en zijn origineel, inlevend design, spreekt de compacte sedan van Citroën een brede waaier van Belgische klanten aan, zowel privé als zakelijk.

“Citroën is altijd sterk aanwezig geweest in België,” zegt Damien Martin-Cocher, General Manager van het merk voor de Belux-markten. “Het verheugt ons dan ook dat ons huidige assortiment deze bijzondere band met het Belgische publiek in stand houdt. De C3 is inderdaad zeer zichtbaar in het Belgische autolandschap en daar zijn we erg enthousiast over. We staan aan de vooravond van verschillende belangrijke nieuwe lanceringen voor het merk in 2022 en we zijn ervan overtuigd dat we kunnen voortbouwen op het succes dat met de C3 werd gecreëerd om de positie van Citroën te versterken.”

Op het Autosalon van Brussel 2022, dat dit jaar plaatsvindt in de autodealers, plant Citroën enkele boeiende aanbiedingen rond de C3. Het C3 Start 1.2 PureTech-model met 83 pk is verkrijgbaar voor € 9.990 inclusief btw (een korting van € 4.710).