Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Nieuwe Jeep Wagoneer S

Het merk Jeep® kijkt naar zijn legendarische geschiedenis terwijl het aan zijn geëlektrificeerde toekomst werkt.

De eerste moderne SUV in de sector – de iconische Jeep Wagoneer uit 1963 – werd gekenmerkt door een luxueus interieur, hoogwaardige materialen en hoogwaardige uitrusting. Vandaag deelt het merk Jeep meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV, waarbij een eerste blik wordt geworpen op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.

De Jeep Wagoneer S is gebouwd op het geheel nieuwe, uiterst flexibele, BEV-native STLA-Large-platform en beschikt over indrukwekkende prestatiecijfers. Het op technologie gerichte interieur is al even opmerkelijk en straalt een naadloze integratie uit van kunst met technologie.  

Het interieur van de nieuwe Jeep Wagoneer S beschikt over hoogwaardige technologie die naadloos is geïntegreerd met zorgvuldig vervaardigde, ambachtelijke details. Doordachte materialen en designgerichte kenmerken omvatten een op maat gemaakt bestuurderscontrolecentrum met een unieke Selec-Terrain-schakelaar, exclusief voor het merk Jeep, en dynamische, in kleur selecteerbare sfeerverlichting. De Jeep Wagoneer S zal standaard ook beschikken over een panoramisch zonnedak met dubbel glas en zal, ter uitbreiding van de exclusieve samenwerking van het merk Jeep met McIntosh, een scherp afgesteld, segment-exclusief McIntosh-topmodel met 19 luidsprekers aanbieden.