Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Hun passie zorgde voor een hechte vriendschapsband waardoor ze nu beide hun droom kunnen waarmaken! Het verhaal achter de eerste Rally van Ferre en Jens.

©Kevin Opsomer

Ferre Demyttenaere, geboren in 1998. Content creator van beroep die al sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig is met auto’s. Hij heeft dus van zijn passie zijn beroep kunnen maken.
Je kan zijn werk terugvinden op www.mediazone en www.shiftingwithferre.be .

Jens Alleweireldt, geboren in 1990. Begeleider in de jeugdzorg en net zoals Ferre gefascineerd door auto’s en de rallysport sinds zijn kindertijd. Sinds 2017 maakt Jens foto’s van rallywagens. Zijn werk kan je hier bewonderen https://www.alleweireldtrallyphotography.com .

Ferre Demyttenaere (links) en Jens Alleweireldt (rechts) ©Kevin Opsomer

Voor beide heren zijn auto’s en rally duidelijk een passie. Je merkt dat meteen wanneer gevraagd wordt hoe beide heren mekaar hebben leren kennen. Ze vertellen met duidelijk veel pret in hun ogen hoe ze in hun kindertijd naar de rally gingen kijken met de regroup tijdens de rally van Ieper als één van de hoogtepunten.
Met deze stevige basis duurde het niet lang vooraleer ze vaste en fervente supporters werden. Zo werden beide heren meermaals gespot op verschillende Kp’s en als supporter van WRC rally’s.

Jens zijn fotografie groeide verder uit en zo kwamen hij en Ferre met elkaar in contact.
Ze fotografeerden samen de nieuwste sportwagens en supercars.
Zo deden ze vorig jaar niet alleen de sociale media maar ook waren ze huisfotograaf van de rally van Ieper die toen trouwens een WK manche was.

Samen gebracht door passie ontstond hun vriendschap en beide heren hadden nog een gezamelijke droom welke ze nu gaan omzetten naar werkelijkheid.
Want in Moorslede gaan beide deelnemen aan hun eerste rally!
Ferre zal achter het stuur kruipen en Jens zal hem de nota’s voorlezen.
Ik hoef jullie niet te vertellen dat Ferre en Jens veel vertrouwen hebben in mekaars kunnen.
Ze hebben beide zeker ambities maar ze gaan het ook KP voor KP bekijken en ervaring opdoen. Ze zullen zo de rallywereld als deelnemer kunnen ontdekken en wie Jens en Ferre op sociale media volgt zal tijdig een tipje van de sluier krijgen over welke plannen ze na Moorslede hebben. Tot op heden houden ze dit nog graag geheim.
Een blik op de deelnemerslijst van de 1ste Short Rally van Moorslede, welke doorgaat op 20 maart 2022, leert ons dat beide heren in een BMW E30 gaan deelnemen.

Deze ambitieuze en getalenteerde heren zijn nog op zoek naar enkele sponsoren. Indien er interesse is laat gerust een bericht na of neem contact op met een van beide heren!

Alle supporters op post! Wij zullen ook aanwezig zijn!