Voor al jouw informatie over de automotive wereld
Infomotive.be
Voor al jouw informatie over de automotive wereld

Een nieuwe wagen nodig? Twijfel je over een EV, PHEV of een MHEV? Zijn deze EV’s nog te duur of is simpelweg de lange wachttijd voor jou een probleem?
Wij gingen langs bij Autostad Selected Cars en zij legden voor ons hun troeven op tafel.

Nu de wachttijden voor nieuwe wagens blijft oplopen door de schaarste in elektronica chips zoeken steeds meer en meer mensen naar een oplossing.
Omdat nog lang niet iedereen overtuigd is van elektrisch rijden en bijgevolg dus niet weet welke wagen te kopen, gaan steeds meer en meer mensen opzoek naar jonge
2de handswagens.
Waarom een jonge 2de handswagen?  Simpelweg omdat deze net wat goedkoper is als een nieuwe wagen maar ook omdat een nieuwe wagen zoals een Hybride in veel gevallen nog te duur is. In de hoop dat deze Hybride betaalbaarder wordt gaan mensen dus op zoek naar een tussenoplossing en komen bijgevolg bij een recente tweedehandswagen uit.
Nadat ik het internet afgeschuimd heb naar verschillende verkopers van tweedehandswagens kwam ik uit in Herent bij Autostad Selected.
Autostad Selected is de benaming voor tweedehandswagens van Autostadgroep. Hoewel Autostadgroep verdeler is van Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth kan je bij Autostad Selected terecht voor alle merken.
Wij spraken kort met Yann Van Hoecke. Yann is de manager van Autostad Selected en helpt mee om de wagen te vinden die jij zoekt. Dit samen met de Autostad Car Locator die je op de website https://www.autostadusedcars.be/aanbod terug kan vinden.
Yann bevestigde ons dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een jonge tweedehandswagen en dat het een uitdaging is om steeds goede tweedehandswagens in de toonzaal te hebben staan.
Een blik op de website van Autostad Selected toont ons wel dat hij daar zeer goed in slaagt.
Wat onderscheid Autostad Selected nu van de rest?
Zoals je ook kan lezen op hun website zoeken ze steeds de perfecte oplossing voor de klant en dit door steeds de best gevonden kwaliteit aan te bieden.
Dit kan omdat iedere wagen op meer dan 100 punten nagekeken wordt volgens de Traxio en Autostad Selected Checklist.
Net omdat die kwaliteit zo belangrijk is en om jullie vertrouwen te winnen bieden ze ook de Autostad Selected Cars garantie aan. Om helemaal zeker te zijn kan u als klant ook rekenen op Autostad Assistance. Deze service biedt u 24/7 een mobiliteitsservice in het geval u toch met pech te maken krijgt.

Kortweg: bent u ook opzoek naar een jonge tweedehandswagen twijfel niet langer en neem eens een kijkje op https://www.autostadusedcars.be .

Ken of heb jij een automotive gerelateerd bedrijf en wens jij je bedrijf ook in de kijker te zetten, aarzel dan niet en neem zeker contact met ons op.